Faaborg Sundskole

Et godt sted at lære

Poul-Arne Braaby den 07-10-2014
    Uddrag af SSP-rapporten
    Det er dejligt at se, hvordan Sundskolens elever placerer sig i forhold til landsgennemsnittet og i forhold til gennemsnittet for alle kommunens skoler især, hvad angår alkoholdebut, hvor Sundskolen ligger under gennemsnittet. På andre områder ligger vi på samme gennemsnit som de øvrige skoler og som landsgennemsnittet.
    Det betyder, at vores arbejde med de unge bærer frugt og at vi forsat vil arbejde med at gøre en god indsats.
    Uddrag af rapporten er vedhæftet
    se evt. SSP i FMK, hvor hele kommunens årsrapport kan findes

Lena Rasmussen den 29-09-2014
    Beskeder til skolesekretæren gives via intra (og ikke via beskeder på mobiltelefon).
    Bedste måde at få kontakt er på tlf.: 7253 0350 i tidsrummet 7.45 - 13.00.

Lena Rasmussen
    Karin Basse den 24-06-2014
    Samarbejde mellem Faaborg Sundskole og Musikskolen
  • UVM - Folkeskolen
    • Ny kampagne for erhvervsuddannelserne
      Vi kommer til at mangle faglærte i fremtiden, hvis de seneste års lave antal ansøgere til erhvervsuddannelserne fortsætter. I dag lancerer Undervisningsministeriet en kampagne om erhvervsuddannelserne, der giver ordet til elever, der er stolte af deres...
Samarbejde med andre
Sundskolen arbejder sammen med mange andre institutioner og virksomheder for at kunne give eleverne en bredere vifte af tilbud.
Vi arbejder sammen med Faaborg Gymnasium om sprog, matematik, science (naturfag), samfundsfag og film og medieproduktion, med Svendborg Erhversskole om innovation og iværksætteri, med Faaborgmidtfyns musikskole om musikundervisningen, med ungdomsskolen om motorlære og idræt samt en om række fag i forbindelse med DIY-Byrumsmusical, der finder sted i juni 2015.
Derudover har vi også samarbejde med Forum Faaborg om spinning og styrketræning og så selvfølgelig svømning.