Faaborg Sundskole

Et godt sted at lære

Billedet på sidehoved

Kontakt: Hovednummer tlf.: 7253 0350 i tidsrummet 7.45 - 13.00. Email: faaborg-sundskole@fmk.dk

Personale: Ledelse - Lærer & Pædagoger - Teknik. & administration - Skolebestyrelsen - ElevrådSFO

Sundvænget 9, 5600 Faaborg

Karin Basse den 28-04-2015
    Projekt "Et godt fritidsliv til alle"
    Alle elever på skolen har i dag fået en folder om projekt "Et godt fritidsliv for alle" med hjem.

Projektet er et tilbud til elever, der har brug for støtte til at komme i gang med fritidsaktiviteter.
    I samarbejde med Red Barnet forsøger Faaborg-Midtfyn Kommune i de næste to år at hjælpe eleverne på Brobyskolerne og Faaborg Sundskole til en mere aktiv fritid.

Hvis dit barn har behov for hjælp til at starte en fritidsaktivitet kan det ske fra august 2015 - tilmeld jer allerede nu via talon på bagsiden af den udleverede folder.
    Dit barn kan også få støtte til at deltage i en sommerferieaktivitet, læs mere her: http://www.fmk.dk/borger/kultur-og-fritid/ferieaktiviteter/

Tilmelding og kontakt sker til Helene Jakobsen, Red Barnet, tlf. 24799414 eller mail: godfritidfaaborgmidtfyn@redbarnet.dk

Høringsmateriale vedrørende oprettelsen af en ny skole i Faaborg
Klik på linket her: En ny skole